Kremet Spaghetti 🍝
med sjampinjong og soltørkede tomater
Ingredienser
1 Person
Ingrediens | Pris |
---|---|
Estimert total pris | 60.19 kr |
100g Spaghetti 🌾 | |
100g Spinat 🥬 | |
60g Soltørkede tomater 🍅 | |
60g Sjampinjong 🍄 | |
0.5dl Matfløte 🥛 | |
0.25dl Vann 💧 | 🤷
|
1ss Tørket Basilikum 🌿 | 🤷
|
1stk Hvitløksfedd 🧄 |
Fremgangsmåte
1. Kutt opp sjampinjong 🍄 og finhakk hvitløksfedd 🧄
2. Kok spagettien 🌾 i en stor kjele.
3. Stek hvitløken 🧄, soltørkede tomater 🍅 og sjampinjong 🍄 i en stekepanne i cirka 10 minutter på medium-høy varme.
4. Når sjampinjongen 🍄 begynner å bli blank og har krympet i størrelse kan du tilsette basilikum 🌿 og salt / pepper 🧂. La det surre litt på svak varme.
5. Tilsett matfløte 🥛 og vann 💧 i pannen og kok opp mens du rører rundt. Tilsett cirka 1 håndfull spinat 🥬 og la det synke sammen i sausen.
6. Når spaghettien 🌾 er ferdigkokt, heller du av vannet og tilsetter sausen. Server gjerne med maldonsalt og/eller parmesan ost hvis du har det.
Næringsverdier
Næringsstoff | Per 100g |
---|---|
Kalorier | 12587.1 kcal |
Energi | 52262.9 kj |
Protein | 464.9 g |
Fett | 303.6 g |
Mettet fett | 44.2 g |
Enumettet fett | 0.0 g |
Flerumettet fett | 1.4 g |
Karbohydrater | 1867.5 g |
Sukkerarter | 248.1 g |
Salt | 41.2 g |
Kostfiber | 210.5 g |
Sukkeralkoholer | 0.0 g |
Stivelse | 58.6 g |
Estimert total vekt: 420g ()